Acupunctuur Alphen aan den Rijn

Zoekt u naar een natuurlijke wijze voor pijnverlichting op een veilige en effectieve manier? Dan nodigen wij u bij Xi Acupuntuur in Lisse (nabij Alphen aan den Rijn) van harte uit voor een kennismaking!

Waarom acupunctuur?

Door het plaatsen van kleine naalden over het gehele lichaam wordt het lichaam op een natuurlijke wijze aangezet om zichzelf te genezen. De kleine verwondingen die de naalden achterlaten zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar deze plaatsen hersteld wordt, waarna het lichaam deze verwondingen zal herstellen en pijnverlichting zal toepassen over het gehele lichaam. Door deze processen te verbeteren wordt niet alleen pijn verzacht, maar wordt er ook gezorgd voor een hersteld evenwicht in de energetische huishouding.

 

Binnen de Chinese geneeskunde (TCG) worden fysieke en mentale gezondheid gezien als een geheel. Het ontstaan van ziekte, zowel mentaal als fysiek, wordt gezien als het resultaat van een verwarde balans tussen deze twee. Door gebruik te maken van duizenden jaren oude technieken als acupunctuur kan deze balans teruggebracht worden in het lichaam. De naalden die worden geplaatst tijdens acupunctuur, worden op doordachte wijze over het lichaam verdeeld over verschillende meridianen.

Energetische energie

Deze meridianen zijn kanalen die zich over het gehele lichaam bevinden waardoor energetische energie stroomt. In een periode van lichamelijke en/of fysieke ziekte kan deze energie niet goed door het lichaam stromen, wat verholpen kan worden door gebruik te maken van acupunctuur. Door het plaatsen van naalden langs deze meridianen kan de energie opnieuw op een juiste wijze door het lichaam stromen en kunnen klachten verminderen of zelfs verholpen worden.  

Bij kliniek Xi Acupunctuur in Lisse - vlakbij Alphen aan den Rijn - zult u volgens traditionele Chinese geneeswijze geholpen worden op een vertrouwde en veilige wijze. Bent u op zoek naar een holistische pijnbestrijding waarbij uw energetische huishouding wordt hersteld? Dan kunnen wij u met acupunctuur in Lisse, nabij Alphen aan den Rijn ondersteunen!