Acupunctuur Leiden

Ervaart u blokkades, pijn of verminderde vitaliteit? Dan zit u bij XI Acupunctuur in Lisse - vlakbij Leiden - aan het juiste adres! Door met zorg overwogen naalden te plaatsen over het gehele lichaam kan de energie opnieuw door het lichaam stromen.

Chinese acupuntuur

Xi Acupunctuur nabij Leiden focust zich op het herstellen van blokkades in de energiestroom door kanalen die ook wel meridianen worden genoemd. Deze kanalen begeleiden levensenergie door het gehele lichaam, waarmee niet alleen onze lichamelijke maar ook onze mentale gezondheid wordt onderhouden.

Volgens eeuwenoude Chinese geneeskunde staan het lichaam en de geest in constante verbinding. Wanneer er een blokkade optreedt kan dit worden waargenomen als bijvoorbeeld een ziekte, verminderde energie of pijn. Dit houdt in dat de energie niet goed door het lichaam kan bewegen en ons lichaam de balans tussen de fysieke en mentale gesteldheid verliest. Door gebruik te maken van dunne naalden langs deze specifieke kanalen (meridianen) kunnen deze blokkades op pijnloze wijze worden ontbonden.

Zelfherstellend vermogen van de mens

Door de acupunctuurnaalden op specifieke plaatsen langs de meridianen te plaatsen worden de blokkades ontbonden en wordt er plaats gemaakt voor de zelfherstellende capaciteit van het lichaam. Hiermee worden mentale en/of fysieke klachten verlicht zonder bijwerkingen en op een natuurlijke manier behandeld. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van deze Chinese techniek kan de balans in zowel de lichamelijke en/of fysieke gezondheid, als in de energetische huishouding hersteld worden. De acupunctuur kan daarnaast bijdragen aan het verlichten en al dan niet volledig verhelpen van verschillende pijnklachten. Hierbij kunt u denken aan hoofd- en menstruatiepijn klachten, maar onder andere ook aan hart- en vaatziekten, burn-out klachten, maagaandoeningen en zenuwpijn.

 

Bent u van mening dat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en dat ziekte ontstaat uit een blokkade tussen fysieke en mentale gezondheid? Dan kunnen wij veel voor u betekenen bij Xi Acupunctuur, in de buurt van Leiden! Wij helpen u met het herstellen van uw energiestromen en het stimuleren van uw immuunsysteem op een volledig pijnloze en holistische benadering.